Skip to main content

SILO

af Jette Tolstrup & Jonas Risvig

SILO er stiftet af Casting Director Jette Tolstrup, der har et årtis erfaring med casting til fiktionsserier, spillefilm, tv-programmer og værtscasting, og den prisvindende instruktør Jonas Risvig, der med produktioner som DRENGE, SALSA, CENTRUM og GRÆNSER har revolutioneret måden at lave og instruere fiktion.

SILO drives til dagligt af Jette Tolstrup.

Casting

SILO, med Casting Director Jette Tolstrup i spidsen, leverer casts til kortfilm, spillefilm, tv-serier og reklamer – både professionelle og amatørerskuespillere.

I en moderne tid med nye formater, naturlige krav om diversitet og et flygtigt publikum er intet, som det plejer – bortset for behovet for det perfekte cast. SILO tager afsæt i den nye virkelighed og sikrer, at produktioner får et bedre cast og castingoplevelse. 

Vi tror på, at et tæt samarbejde er vejen til det rigtige cast. 

Det er en proces at sikre, at casting-puslespillet går op i en højere enhed, og hos SILO ryster vi posen, udfordrer og hopper aldrig over, hvor gærdet er lavest. 

SILO leverer dugfriskt billed- og videomateriale, de unge selv har taget for få øjeblikke siden. Altid friskt, aldrig forældet. 

Vil du se, hvem SILO har arbejdet sammen med?

SILOs arkiv

SILOs unikke arkiv har fokus på unge skuespillerspirer under 25 år.

Vi går ikke op i vægt, kropsform, køn, seksualitet eller hudfarve. Mennesket, energien og udstråling er de afgørende parametre for arkivet – samt lysten og evnen til at spille. 

SILO er et lukket arkiv. Vi har med unge at gøre, som SILO føler et stort ansvar over at passe godt på. 

Hos SILO gør vi en dyd ud af at vejlede og rådgive vores unge skuespillere. Vi står altid til rådighed for at sparre om specifikke roller og projekter. 

Alle kan ansøge om at blive en del af SILOs arkiv – kvit og frit.

Ansøg her

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

silo

SILO er tilsluttet Dansk Skuespillerforbunds retningslinjer for god caster-skik